Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

                                      ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΣΟΥΣ
Έχετε πλούσια μακριά μαλλιά αλλά δεν συμπαθείτε τις μπούκλες, τις πλεξούδες, ούτε τα σινιόν. Θέλετε λοιπόν για την ημέρα του γάμου σας ένα χτένισμα απλό μεν εντυπωσιακό δε! Τι θα λέγατε για έναν σαγηνευτικό κότσο;
Ψηλός ή χαμηλός ο κότσος θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας και φυσικά το μακιγιάζ σας! Αν θέλετε να προσθέστε κάποιο αξεσουάρ τότε μπορείτε να πιάσετε τον κότσο με ένα λαμπερό λαστιχάκι ή με μια μεταξωτή κορδέλα.
Φυσικά ο κότσος σας δεν χρειάζεται να είναι ίσιος. Μπορείτε να επιλέξετε να σπάσετε ελαφρώς τα μαλλιά σας ή να τα κάνετε με μια μασιά πιο κυματιστά και έτσι να δώσετε στο χτένισμα σας κίνηση και ζωντάνια. Αν πάλι θέλετε ένα στυλ πιο νεανικό δημιουργήστε τον κότσο στο πλάι και εκτοξεύστε την εμφάνιση σας!
Ο κότσος προορίζεται για νυφικά πολύ μοντέρνα ή πολύ ήσυχα! Αν πρόκειται να είστε μια πιο κλασσική νύφη τότε ο κότσος είναι ένα από τα χτενίσματα που θα πρέπει να αποφύγετε!
Αν το αποφασίσετε τότε να θυμάστε ότι ο κότσος σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε σκουλαρίκια ή κάποιο κόσμημα στο λαιμό! Για αυτό μη χάσετε την ευκαιρία και προσθέστε ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο κόσμημα και τραβήξτε όλα τα βλέμματα με τις επιλογές σας. Δείτε υπέροχους νυφικούς κότσους στις παρακάτω εικόνες.

  • nifika xtenismata kotsoi 14 Νυφικά χτενίσματα κότσοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου